Restoration, full speed ahead

Workers from R. J. Doerr are set up for some serious work in the parlor of The John Updike Childhood Home (top) and living room (top middle). They have already reinstalled a dining room door that had been converted into bookshelves (bottom middle). Work is moving along well, says Doerr, who verified that the wainscoting in Updike’s bedroom is original and would have been there when Updike used the room.

top

topmiddle

bottommiddle

bottom

 

Advertisements
This entry was posted in Restoration news. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s